در جلسه پنجاه و ششم از سری آموزشهای ما ، میخواهیم به بررسی و آموزش استفاده از…
از طرفی هزینههای زیادی را به همراه داشته و ممکن است افراد در ابتدای کار امکان پرداخت چنین هزینهای را نداشته باشند و برایشان بسیار سخت باشد پس تنها یک راه باقی میماند و آن هم گذراندن یک دوره طراحی سایت است که با توجه به میزان علاقه شما یادگیری آن به سرعت انجام شده و کم کم با انجامش به مهارتهای بیشتری دست مییابید.
در آموزش های قبل با ساختار وبسایت استاندارد آشنا شدید. در این آموزش با هدر سایت بیشتر…
هاست دانلود یکی از بهترین سرویس های میزبانی برای آپلود و دانلود انواع فایل ها با حجم…
و اینکه لطفا میشه سرعت بارگزاری جلسات رو بالا ببرید ک بتونیم زودتر دوره رو تکمیل شده داشته باشیم
در حال حاضر هر فردی هدف خاصی را برای ساخت سایت خود در نظر دارد. مثلا یکی به دنبال ساخت وبسایتی خبری است تا از طریق پلنهای تبلیغاتی به درآمد برسد، شخصی فروش محصول را به عنوان هدف خود قرار داده و نیازمند بستری فروشگاهی در این زمینه است، شخص دیگری به دنبال فروش دورههای آموزشی است و باید بستری مناسب با این خدمات را در نظر گرفته و طراحی کند.
دایرکت ادمین نیز پنل مدیریتی سادهای داشته و به راحتی میتوان با آن کار کرد.
مسلما برای شرکتها و کسب و کارهایی که نیاز به مخاطبین بین المللی ندارند، گزینه خوبیست و از طرفی هزینه آن نیز بسیار معقول و مناسب است.
تا الان طبق آموزش استاد وردپرس و قالب آسترا رو نصب کردیم اگر بخام قالب وودمارت رو نصب کنم قالب آسترا رو کلا باید پاک کنم یا میشه آسترا رو غیر فعال کرد و وودمارت رو نصب کنیم؟
هدر بالاترین بخش سایت است که بلافاصله چشم بازدیدکنندگان را به خود جلب میکند. هدر معمولاً شامل لوگوی برند، پیوندهای ناوبری و عملکرد ورود/خروج است.
زمانی که سایت دارید و فعالیت اصولی انجام میدهید یعنی خودتان را تنها به یک شهر محدود نکرده و در کل کشور و جهان پتانسیل دیده شدن و شناخته شدن را دارید.
روش های آموزش طراحی سایت از مبتدی تا پیشرفته بدون کد نویسی کسب درآمد از وردپرس با فصل دوازدهم از دوره جامع و رایگان آموزش طراحی سایت…
صفحه ساز المنتور آنقدر حرفهای است که شما با کمک آن میتوانید تمامی صفحات یک سایت را مطابق با سلیقه خود بصورت رایگان طراحی کرده و درنهایت یک سایت عالی داشته باشید.
حضور صفحهسازها در وردپرس انقلاب عظیمی در امر سفارشی سازی و ساخت انواع صفحات گرافیکی بدون استفاده از کدنویسی بود. صفحهسازهایی مانند ویژوال کامپوزر که روی کار آمد در ابتدا امکانات محدودی داشت اما به مرور زمان رشد کرد و تبدیل به صفحهساز قدرتمندی شد که بسیاری از طراحان با آن کار میکردند و از طرفی صفحات فرود یا لندینگ را میساختند همچنین بسیاری از قالبها دیگر مجهز به این صفحه ساز شده بودند تا افراد راحتتر بتوانند صفحاتی گرافیکی بسازند.
منبع